Start Reverse: Customer Experience in Automotive

  0
  67
  Start Reverse - Customer Experience in Automotive - Automotive Insiders

  Date: 04/10/2017

  Location: Experience Center Hoofddorp

  Automotive | Keynotes

  Klanttevredenheid is niet langer voldoende. We nemen de auto al gauw voor lief. Veel autobedrijven vragen zich dan ook niet af hoe de klant zijn bedrijf ervaart. Maar als je eens wist wat loyale fans, die echt helemaal enthousiast zijn over jouw bedrijf, kunnen betekenen voor je business… Daarover gaat het tijdens de bijeenkomst van Automotive Insiders op 4 oktober 2017, ‘Start Reverse – Customer Experience in Automotive’.

  Key note-speaker tijdens deze bijeenkomst is André Wiringa, schrijver van het boek ‘Reverse – Go beyond Customer Satisfaction’. Daarin betoogt hij dat een bedrijf, willekeurig welk bedrijf, om succesvol te kunnen zijn veel meer zal moeten denken vanuit het perspectief van de klant. Hoe wil jij dat de klant jouw bedrijf ervaart? Probeer je dat eens voor te stellen.

  Als specialist in klantervaring heeft André Wiringa tientallen grote merken en bedrijven geholpen gunstige voorwaarden te scheppen voor een positieve klantbeleving, waaronder KLM, Adidas, Tommy Hilfiger, Hema, Mazda en Ikea. André Wiringa legt uit dat het geheim van die succesvolle merken zit in dat andersom denken: “Daarbij is de gewenste klantbeleving leidend voor het gedrag van je medewerkers, werkklimaat en leiderschap. Een onderscheidende klantbeleving vraagt om nieuw medewerkersgedrag en interactie.”

  Het zal voor velen in automotive een hele nieuwe manier van denken betekenen, waarin niet langer het product en het proces leidend zijn, maar waarin leidinggevenden medewerkers coachen in hun gedrag zodat klanten werkelijk de beleving krijgen dat ze op een excellente manier worden geholpen. En dat is het ware doel van succesvolle organisaties, zegt André Wiringa: “Het creëren van raving fans. Fans die terugkomen, keer op keer. Fans die hun vrienden meenemen. En die zelfs jouw merk zullen verdedigen als iemand een negatieve ervaring deelt.”

  De bijeenkomst vindt plaats in het Experience Center van Performance Solutions in Hoofddorp en belooft een nieuwe kijk op uw bedrijf te bieden.